Tweede editie Maand van de Markt was groot succes

Tijdens de ‘Maand van de Markt’, kregen de bezoekers op de wekelijkse markt in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik en op de boerenmarkt in Gaasbeek bij hun aankoop een invulbon. Onder het motto ‘hoe meer aankopen, hoe meer kans op winst!’ werden de mensen gestimuleerd hun boodschappen op de markt te doen waardoor de markten een mooie boost kregen. Om de prijzenpot te spijzen, bundelde de gemeente Lennik haar krachten met de gemeente Pepingen. Pepingen beschikt zelf niet over een wekelijkse markt, maar heeft veel marktkramers die ook op de Lennikse markten staan.

Op de wekelijkse markt werden maar liefst 651 bonnen ingediend. De boerenmarkt was goed voor 642 bonnen. Uit al deze ingevulde bonnen trok Gemeente Lennik 16 winnaars die in de prijzen vallen en een Lennikse waardebon ter waarde van 25 euro krijgen. Ook gemeente Pepingen doet haar duit in het zakje door het aantal winnaars te verhogen naar 21 die op hun beurt een Pepingse waardebon ter waarde van 25 euro ontvangen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland