Jaarmarkt Mollem met Loredana en Bump

Op zaterdag 11 mei vindt de jaarmarkt in Mollem plaats. De jaarmarkt start om 13.00 uur. Om de jaarmarkt veilig te laten verlopen, gelden een aantal verkeersmaatregelen.

Dansorkest Just 4 You zorgt voor wat muzikale ambiance tijdens het voorstellen van het vee en de wedstrijden. Tussendoor is er een dansoptreden van Tip Top Fitness en Dans Mollem en TEAM, orgelspelers uit Asse. ’s Avonds staan Loredana en Bump op het programma. Just 4 You zorgt voor de afsluiter.

Verkeersmaatregelen

Op 11 mei vanaf 08.00 uur tot het einde van de jaarmarkt geldt een volledig of gedeeltelijk parkeerverbod in volgende straten: Kouter (van Kasteelstraat tot P. De Munsterstraat), Kasteelstraat, Kloosterbeek, Ursulinenstraat, P. De Munterstraat.

In P. De Munterstraat wordt aan de pare zijde een uitzondering gemaakt voor landbouwvoertuigen die deelnemen aan de tractorrondrit.

Op 11 mei van 09.00 tot 21.00 uur worden volgende straten volledig of gedeeltelijk verkeersvrij gemaakt voor de opstelling van de jaarmarkt: Kasteelstraat, Kloosterbeek, Ursulinenstraat, Kouter.

Vanaf 09.00 tot 21.00 uur wordt doorgaand verkeer geweerd in Velm, Schermershoek, Kezeweide en P. De Munterstraat

Het doorgaand verkeer wordt omgeleid:

  • Opwijk/Merchtem naar Asse via Drielindenbaan, Boven Vrijlegem, Ford, Merchtemsebaan Prieelstraat, Kelestraat;
  • Richting Merchtem via Assesteenweg, Steenweg op Asse (Merchtem), Brusselsesteenweg, Kalkovenlaan.

Een plaatselijke omleiding richting Asse wordt voorzien via Voorstehoeve, Boven Vrijlegem, Fort, Merchtemsebaan, Prieelstraat, Kelestraat.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk