Op bedevaart? Te voet of met de fiets

Meimaand is niet alleen Mariamaand maar ook bedevaartmaand. Wie op bedevaart wil in Merchtem heeft keuze uit drie mogelijkheden.

Zij die te voet naar Scherpenheuvel gaan, vertrekken op zaterdag 18 mei om 16.30 uur aan de kerk. De jongeren van Samen op weg gaan dezelfde richting uit op zondag 19 mei om 10 uur. Als laatsten vertrekken de fietsers en dat gebeurt in het holst van de nacht op maandag 20 mei om 1.30 uur. De gezamenlijke terugkeer van die drie groepen is voorzien op maandagavond rond 19.15 uur.

Wie meer wil weten over dit alles kan terecht op: depastoralezonedebron

Tot slot is er ook nog de voetbedevaart vanuit Peizegem naar Halle. Die gaat op zondag 12 mei voor de 16e maal door. De bedevaarders vertrekken om 8 uur en keren om 18 uur terug met de bus. Deelnemen kost 22 euro. Meer info via Bedevaart.peizegem@gmail.com. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk