Adverteren

Uw klanten willen lokaal nieuws

Goeiedag is de perfecte etalage voor uw zaak

MAGAZINE – RADIO – NIEUWSSITE

Goeiedag bestaat sinds 1996 en groeide uit tot een volwaardige aanbieder van lokale journalistieke media. We bieden de adverteerder vandaag een compleet media-aanbod binnen een regionale geografische regio. Goeiedag is actief op de markt als uitgever van gratis huis aan huis magazines, online nieuwssite en regionale radio via FM, DAB+ en online. Goeiedag zet sterk in op regionaal nieuws. Dit is de rode draad van ons media-aanbod. Mensen zijn altijd meer geïnteresseerd in wat er zich onder de kerktoren van hun dorp of stad afspeelt.

Door de grote mate van herkenning bij de mensen heeft regionaal nieuws een zeer grote impact als het gaat om naambekendheid en doeltreffendheid. Een ervaren redactie brengt dagelijks en gevarieerd aanbod aan lokaal nieuws via onze mediakanalen. Dit zorgt ervoor dat ons media-aanbod zich inhoudelijk duidelijk onderscheidt, en een zeer sterke binding met de consument wordt opgebouwd. Goeiedag wil adverteerders cross mediale oplossingen bieden om hun merk en product uit te bouwen via doeltreffende reclamecampagnes, en dat aan competitieve tarieven.

ONS MEDIA AANBOD

GOEIEDAG MAGAZINE: 300.000 mensen bereiken, bus aan bus

Een kwaliteitsmagazine dat met de grootste zorg gedrukt wordt op glanzend magazinepapier en in vierkleurendruk. Goeiedag verschijnt vandaag in 16 steden en gemeenten. Een ervaren redactie brengt een gevarieerd aanbod aan lokaal nieuws met extra aandacht voor het verenigingsleven en het sportnieuws. 

Goeiedag is hierdoor een graag gelezen magazine dat bewaard en herlezen wordt. Een klokvaste huis-aan-huisbedeling wordt gegarandeerd door de Bpost. Hiermee biedt Goeiedag u een uitstekend alternatief voor de dure reclamefolder die gegarandeerd verloren gaat in de massa. 100% bereik in de geografische regio naar keuze.

VERSCHIJNINGSDATA en TARIEVEN 2024

(klik op het beeld om te vergroten)

GOEIEDAG NIEUWSSITE: Online 1 miljoen clicks per jaar

Een nieuwssite met 24/7 het belangrijkste regio nieuws de klok rond. Naast een ruim aanbod aan lokaal nieuws is er een exclusief aanbod aan interviews, zoekertjes een interactieve agenda voor de verenigingen en tal van andere leuke rubrieken. Profiteer van het succes van onze nieuws-site. Jaarlijks worden meer dan 1 miljoen berichten online gelezen. Met een relatief beperkt budget kan je 24/7 razendsnel een massa mensen digitaal bereiken. Onze online toepassingen zijn het perfecte medium voor creatieve (bewegende video) campagnes, interactieve acties, nieuwsbrieven, doorklikmogelijkheden en zoveel meer.  Altijd en op elk moment inzetbaar.

GOEIEDAG RADIO: Massa bereik via FM, DAB+ en digitaal

Radio is de kracht van herhaling. Goeiedag radio staat voor de hits en de classics de klok rond enkel de beste muziek voor een doelgroep 35/65 jaar. De gemiddelde luistertijd per dag bedraagt ruim 4 uur. Hierdoor zijn veel luisteraars enorm betrokken bij hun radiozender. Radio is ook overal aanwezig. In de auto, op het werk maar ook thuis met de wekkerradio bij het wakker worden of onder de douche.

Op deze momenten kom je heel dicht bij de luisteraar. Goeiedag radio is op FM, DAB+ en digitaal te beluisteren. Door de ruime actieradius van DAB+ bereikt u een massa luisteraars. Goeiedag biedt ook een aantal exclusieve thema zenders aan zoals de carnaval zender Oilsjt Mjoezik voor Groot Aalst. Radio is de ideale ondersteuning voor de print of online campagne.

Meer info over ons 360° cross mediaal aanbod. Mail naar info@goeiedag.be of contacteer een van onze adviseurs. We maken graag een persoonlijke afspraak, om de mogelijkheden op maat van uw zaak te bespreken.