Merchtemse N-VA gemeenteraadsleden gaan door

Na de gemeenteraad van 29 april lieden de drie gemeenteraadsleden voor N-VA verstaan dat ze een tweede termijn ambiëren.

Tom Van Gestel, Jean De Block en Reinhoud De Bosscher vormen sinds 2018 de gemeenteraadsfractie van N-VA. Zij blikken tevreden terug op hun mandaat in de gemeenteraad en willen daar een vervolg aan breien. Zij zijn kandidaat voor de verkiezingen van 13 oktober.

“Dat zal opnieuw met onverminderde inzet zijn voor de Merchtemnaren,” aldus Jean De Block. Volgens fractievoorzitter Tom Van Gestel heeft de N-VA de afgelopen legislatuur gewogen op het beleid. “We bleven de vinger aan de pols houden en deden dit op een constructieve manier. De samenwerking loopt heel goed en we denken een goed resultaat neer te zetten. Aan onze ervaring worden nieuwe enthousiastelingen toegevoegd.”

Dat Reinhoud De Bosscher de lijst gaat trekken werd al eerder kenbaar gemaakt. “We hebben de juiste mensen om mee te besturen. Dat wordt onze hoogste inzet op  13 oktober,” aldus De Bosscher. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk