Infomarkt fietssnelweg F221 voor Opwijk, Merchtem en Asse

Doordat er recent enkele stukken werden aangelegd of in aanleg zijn is de fietssnelweg F221, beter gekend als de OMA-route, weer brandend actueel. Er wordt duidelijk een versnelling hoger geschakeld om dit traject (eindelijk) te realiseren.

Voor wie benieuwd is naar de plannen voor deze fietssnelweg in Opwijk, Merchtem en Asse is er goed nieuws. De provincie Vlaams-Brabant en gemeentes Opwijk, Merchtem en Asse nodigen alle geĂŻnteresseerden uit voor een infomarkt over de fietssnelweg. Op deze infomarkt kan men de plannen bekijken voor de F221 in Opwijk, Merchtem en Asse. De medewerkers van de provincie en gemeentes zijn die avond aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Deze informatiedag gaat door in de raadzaal van het gemeentehuis te Merchtem. Afspraak op woensdag 29 mei 2024 en dit doorlopend van 16 tot 20 uur. Inschrijven is niet nodig. Vragen? Dat kan via fiets@vlaamsbrabant.be. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be