Heemkundige Kring van Gooik lanceert oproep voor alternatieve stripbeurs.

“Jaar na jaar kregen we vragen binnen van stripliefhebbers en -verzamelaars om een plaatsje te kunnen krijgen op de stripbeurs van Gooik”, vertelt voorzitter Jean-Paul de Loecker. Echter worden deze plaatsen elk jaar ingenomen door de vaste standhouders en verkopers van strips.

De kring had daarom het idee om een alternatieve stripbeurs te organiseren, bedoeld voor mensen die thuis strips hebben liggen en die ook willen verkopen op een georganiseerd evenement. Wie dus geïnteresseerd is om te verkopen op deze stripbeurs kan de Heemkundige Kring contacteren. Vermeld hierbij hoeveel strips je zou verkopen. De stripbeurs vindt plaats op 28 januari 2024 van 14 tot 17 uur in schuur De Cam, Dorpsstraat 67 in Gooik. Dit is nog ver weg, maar de kring hoopt zo veel mensen te bereiken.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws