Tuinranger worden, iets voor jou?

Impact hebben op de lokale natuur? Ben jij een hobbytuinier met een hart voor de natuur? Wil je tijd maken om je passie te delen? Geef als vrijwilliger tuinadvies aan buurtbewoners en help hen bij het creëren van een natuurlijke tuin.

Interesse? Kom naar dan naar de lokale infoavond op dinsdag 16 januari 2024 om 19.30 uur in GACII (Collegezaal), Ringlaan 20 te 1745 Opwijk. De toegang is gratis.

Inschrijven via https://www.tuinrangers.be/formulier-infoavonden.

Wat houdt dat juist in, Tuinranger zijn?

Als Tuinranger geef je in jouw gemeente tuinadvies bij mensen die hun tuin natuurvriendelijker willen inrichten. Samen ga je op ontdekking, op zoek naar het verborgen leven in de tuin. Vervolgens geef je concrete tips en tuinadvies op maat rond tuinbiotopen, tuinproblemen en hulp voor specifieke diersoorten. Inderdaad, het is een hele uitdaging! Maar je krijgt een grondige opleiding en een arsenaal aan hulpmiddelen en documentatie. Bovendien maak je deel uit van een hecht team. Je staat er niet alleen voor!

Graag nog meer weten, neen dan een kijkje op www.tuinrangers.be/word-tuinranger

(eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk