Nationale test BE-Alert: schrijf je in en ontvang een melding bij noodsituaties

Asse is een van de 11 gemeenten die op 5 oktober deelnemen aan een nationale test van BE-Alert. Op die dag sturen we rond 14.30 uur een testbericht uit. Ben je nog niet ingeschreven op BE-Alert? Doe dat dan nog voor 5 oktober.

Op het testbericht dat zal worden uitgestuurd hoef je niet te reageren. Ontvang je graag ook meldingen bij echte noodsituaties? Schrijf je dan zeker in via de website van BE-Alert. Zo krijg je gerichte informatie over wat er is gebeurd. Je krijgt zo nodig ook instructies over wat je kan doen om jezelf en anderen in veiligheid te brengen. 

Belangrijk: duid bij het inschrijven zeker ‘berichten van openbaar belang’ aan. Zo heb je steeds de meest relevante info binnen handbereik.

Topartikels bij Goeiedag.be
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!