Nationale test BE-Alert: schrijf je in en ontvang een melding bij noodsituaties

Asse is een van de 11 gemeenten die op 5 oktober deelnemen aan een nationale test van BE-Alert. Op die dag sturen we rond 14.30 uur een testbericht uit. Ben je nog niet ingeschreven op BE-Alert? Doe dat dan nog voor 5 oktober.

Op het testbericht dat zal worden uitgestuurd hoef je niet te reageren. Ontvang je graag ook meldingen bij echte noodsituaties? Schrijf je dan zeker in via de website van BE-Alert. Zo krijg je gerichte informatie over wat er is gebeurd. Je krijgt zo nodig ook instructies over wat je kan doen om jezelf en anderen in veiligheid te brengen. 

Belangrijk: duid bij het inschrijven zeker ‘berichten van openbaar belang’ aan. Zo heb je steeds de meest relevante info binnen handbereik.

Topartikels bij Goeiedag.be