Uitverkochte Top editie Rock Affligem. Clouseau pakt Affligem volledig in.

Christof Desmet voorzitter van Rock Affligem kan enkel tevreden terugblikken op de afgelopen editie van het festival. Op zaterdag was het festival zelf volledig uitverkocht. De afgelopen dagen zakten maar liefst 16.000 bezoekers af naar het festivalterrein.

De weergoden waren Rock Affligem alvast goed gezind. Woensdag werd het startschot gegeven op het festivalterrein met het personeelsfeest van het OLV. Donderdag was er Delicious Deep.  Op vrijdag werd afgeklopt op bijna 3.000 bezoekers. Zaterdag was het festival uitverkocht. Ruim 6000 bezoekers waren getuigen van een zonovergoten familiefestival met een knal optreden Van Clouseau. Alles samen goed voor 16.000 bezoekers.

Het is nu al uitkijken naar de editie van volgend jaar. Opnieuw traditioneel tijdens het Hemelvaartweekend, in 2025 op 30 en 31 mei.

Het concept zal vermoedelijk ongewijzigd blijven zegt Cristof Desmet. Met op vrijdag metal en rock op de mainstage en Age of Love in de Dance Hall. En op zaterdag kijken we uit naar een band die hetzelfde succes als Clouseau teweeg kan brengen, wat een moeilijke opgave wordt want dit was echt wel Champions League.

Topartikels bij Goeiedag.be