Kampioen Zanzibar wint ook bekerfinale in zaalvoetbal

Met de finales van de beker is het doek gevallen over de Merchtemse zaalvoetbalcompetitie voor deze editie. Deze zaalvoetbalcompetitie is net als de sporthal zelf al bijna een halve eeuw jong!

In de reguliere competitie ging de titel in de eerste reeks andermaal naar Zanzibar en in de tweede trok Soca Lova aan het langste eind. Dat team speelde niet alleen kampioen, maar toonde zich ook de sportiefste ploeg. De ploeg bestaat uit Niels Van der Perre, Maarten Eggermont, Bram en Tom Verdoodt, Brecht Dekeyzer, Jarne en Yente Dewin, Simon Dumont en Lode Casier.

De “kleine” bekerfinale was een Peizegems onderonsje met Huibout versus Den Bels. Deze laatste ploeg won overtuigend met 3-9. Overigens won Den Bels ook de trofee van sportiefste ploeg in de 1ste afdeling.

Daarna was het de beurt aan Zanzibar en de nummer twee uit de hoogste reeks, Two goals One cup. Zanzibar bracht andermaal een sterk team tussen de lijnen met Sam Van Den Broeck, Kevin en Kenneth Bogemans, Tom Vanderstappen, Bram De Cat, Peter Vandekerckhove, Pieter De Pauw en David Saerens. Zanzibar won met 6-2.

Daarna volgde in de cafetaria de prijsuitreiking. Stefaan Van Den Eynde leidde alles in goede banen en aan ballen en bekers was er geen gebrek. Schepen van Sport Toon Luypaert (CD&Vplus) feliciteerde de ploegen alsook de mensen van de sporthal die zich inzetten voor het goede verloop van de competitie en in bijzonderheid de bekerfinales. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk