Gouden jubileum voor Staf en Annie

Meestal is het Stafken en Annieken maar op zaterdag 17 september mochten Staf De Proft en Annie Mertens hun naam wel in het groot schrijven want zij vierden hun gouden huwelijksjubileum. Voor beiden leek het een dag als een ander maar toch konden ze het niet ongemerkt laten voorbijgaan. Ze hadden een tent neergepoot in hun tuin in Nerom en vierden daar hun trouwdag, vijftig jaar geleden op 9 september 1972.

Staf en Annie voorstellen hoeft al lang niet meer. Zij zijn alom bekend en niet het minst in Merchtem. Het Miereghemhof van zoon Niki is hun tweede thuis. Zij hebben vier kinderen, vier jongens. Die ‚ÄúDaltons‚ÄĚ luisteren naar Gerrit, Kevin, Kim en Niki. Ondertussen zijn er ook zeven kleinkinderen. Net zoals op hun trouwdag werd de link met het wielrennen gelegd en vormden koerswielen een erehaag! Proficiat! (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be