Basketbalclub Asse-Ternat B pakt titel in eerste provinciale

Dit weekend behaalde basketclub Asse -Ternat B de kampioenstitel in eerste provinciale. Zondag trekt Asse-Ternat B naar Jets Zaventem voor een gala titel match. Een week later komt Grimbergen op bezoek. Er wordt afgesloten met twee verraderlijke matchen tegen ploegen die nog strijden voor het behoud. De club heeft de ambitie om volgend seizoen ook in tweede landelijke mee te draaien.

Voorzitter Mark Bogaert ziet zijn club met deze titel verder groeien. Er werd daarom zelfs een ledenstop ingevoerd voor jeugdspelers ouder dan twaalf jaar. “Vijf jaar geleden speelden we met onze A-ploeg in tweede landelijke en straks doen we dat dus met de B-ploeg. Met onze A-ploeg strandden we op een zucht van de play-offs, met onze C-ploeg zijn we nog in de running voor de titel in tweede provinciale aldus een fiere voorzitter.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland