Ilan Van Wilder kwam jonge rennertjes groeten in Merchtem

Op een verkeersvrije omloop in Merchtem mochten de allerjongsten van Wielerclub Noord-West-Brabant hun eigen koers rijden. De miniemen en aspiranten konden daar het gas eens echt opendraaien en genieten van heel wat supporters op het parcours. En wie kwam hen daar voor de start een hart onder de riem steken? Inderdaad, niemand minder dan ex-clublid van NWB, Ilan Van Wilder.

Na zijn sterke Vuelta, als superhelper van Remco Evenepoel, reed hij in Merchtem een rondje voorop. De Opwijkenaar was zijn eerste club niet vergeten. Hij verdedigde de kleuren van de NWB van zijn negende tot vijftien jaar. En zowat iedereen wilde met Ilan op de foto, zeker de allerjongsten. Voorzitter Jean-Pierre Léon zette Ilan ook nog in de bloemetjes. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk