Opwijkse voetbaldames bundelen krachten

Het Opwijks damesvoetbal zit duidelijk ‚Äėin de lift‚Äô. De dames van VK De Sjoeters ¬†behaalden de voorbije jaren mooie resultaten en zijn volop in strijd voor de kampioenstitel in 2de provinciale afdeling van de KBVB.¬† Eendracht Mazenzele Opwijk (EMO) is verheugd een steeds grotere instroom van meisjes waar te nemen in haar¬†jeugdteams.

Om het voetbalaanbod uit te breiden en een continue doorstroming mogelijk te maken, gaan EMO en VK De Sjoeters nu de krachten bundelen. Komend seizoen zal het damesteam van VK De Sjoeters toetreden tot de nieuw opgerichte cel meisjes-, damesvoetbal van EMO. De combinatie van de sterke jeugdwerking van EMO en het succesverhaal van de Sjoeters dames verzekert een continue doorstroom van voetbaltalenten naar de eerste dameselftallen en zorgt voor een sterke verankering van het damesvoetbal in Opwijk.

Ge√Įnteresseerde dames en meisjes kunnen contact nemen door een mailtje te sturen naar volgend emailadres: dames@eendrachtmazenzeleopwijk.be of surfen naar www.eendrachtmazenzeleopwijk.be. Ge√Įnteresseerde spelers voor De Sjoeters kunnen mailen naar desjoeters@gmail.com of een kijkje nemen op de website van www.vkdesjoeters.be.