Jubileumeditie Grote Prijs Tania De Jonge wordt tweeluik

Wielerliefhebbers kunnen 1 en 2 oktober 2016 alvast in hun agenda met stip noteren. Dan organiseren de Wielervrienden Nederhasselt naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van de Grote Prijs Tania De Jonge twee wielerwedstrijden.

‘Van de Koninklijke Belgische Wielerbond kregen wij de toestemming om op zaterdag 1 oktober 2016 de sluitingsprijs voor Dames Elite en op zondag de finalerit van de Beker van BelgiĂ« voor juniores te organiseren’, vertelt een uiterst tevreden Geert Goubert, secretaris van de Wielervrienden Nederhasselt.’

De sluitingsprijs voor Dames Elite is meteen een ultieme test voor de geselecteerde dames aan het wereldkampioenschap in Qatar en voor de juniores heren valt in Nederhasselt de beslissing in het eindklassement van de Beker van BelgiĂ«.’

Topartikels editie Ninove-Dender