Site achter Sportschuur wordt park- en sportgebied: inbreng inwoners gevraagd

In de volgende jaren zal de site achter de Sportschuur in Wolvertem vernieuwd worden naar een park- en sportgebied met oog voor ontspanning, speel- en sportelementen.

Voor het opmaken van een ontwerp waar al deze elementen in vervat zitten, is een studiebureau aangesteld. Eind 2021 zouden zij een eerste ontwerp voorstellen zodat de werken kunnen starten in 2022 en de nieuwe site vanaf 2023 in gebruik genomen kan worden.

Vooraleer het studiebureau het ontwerp maakt, wil het gemeentebestuur graag de verwachtingen, noden en ideeĂ«n van de Meisenaren kennen. Je kan op verschillende manieren jouw mening kenbaar maken: door de online enquĂȘte op de gemeentelijke website in te vullen en/of door deel te nemen aan het participatiemoment.

Liever op papier? Kom jouw exemplaar ophalen aan het onthaal van het Administratief Centrum, vul het in en bezorg het terug.

Op 21 september wordt een participatieavond. gehouden Wil jij graag mee aan de tafel zitten en jouw goede voorbeelden, inspirerende ideeën of leuke plannen om deze locatie mee vorm te geven delen? Schrijf je dan in via het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot 15 september.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise