Dilbeek: werken aan Stationstraat en Brusselstraat

In de Brusselstraat en de Stationstraat starten deze en volgende week een aantal werkzaamheden door de aanleg van nutsleidingen voor gas en openbare verlichting in opdracht van Eandis.

In de Stationsstraat, vanaf de Brusselstraat tot de huisnummers 19 en 20 (beide zijden van de straat), worden vanaf 29 januari gedurende vier werkdagen graafwerken uitgevoerd in het trottoirs. Eén rijstrook wordt ingenomen voor de graafwerken.

In de Brusselstraat zijn er gestuurde boringen onder de spoorweg, maar die brengen weinig of geen hinder met zich mee.

Vanaf maandag 3 februari zijn er graafwerken vanaf de Stationsstraat tot de Gossetlaan en tot tegenover de kerk aan de overzijde (einde voorzien 4 maart)

Hierbij wordt de Brusselstraat op werkdagen tussen 7 uur en 16.30 uur afgesloten voor het doorgaand verkeer tussen de Stationsstraat en de Gossetlaan.

Omleiding is voorzien via de Stationsstraat en de Gossetlaan. Voor de duur van deze werken zal een parkeerverbod gelden in de Stationsstraat.

Buslijn 582, de schoolbus Zellik-Dilbeek-Halle rijdt ’s morgens en ’s avonds normaal, enkel op woensdagmiddag zal deze ook de omleiding dienen te volgen.

De bereikbaarheid van de woningen Brusselstraat, Hazelaarstraat en Moestuin is gegarandeerd. Bewoners worden door Eandis schriftelijk in kennis gesteld.

werken stationstraat dilbeek

Bekkerzeelweg

De werken in de Bekkerzeelweg zullen langer duren dan voorzien. Er is nog een breuk in de waterleiding die eerst moet hersteld worden.

Het einde van de werken is nu voorzien op 7 februari.