Extra herstellingswerken in Wildebeekstraat

In de Wildebeekstraat in Denderleeuw starten maandag herstellingswerken ter hoogte van het Broekpark.

Begin dit jaar voerde een aannemer, in het kader van de collectorwerken Wildebeek, daar werken uit, maar door slechte weersomstandigheden werd deze zone niet goed hersteld.

 Tijdens de eerste werkweek wordt lichte verkeershinder verwacht ter hoogte van de werkzone omdat er slechts één rijstrook beschikbaar zal zijn voor doorgaand verkeer.

Vanaf maandag 7 juli wordt de rijbaan volledig afgesloten en het doorgaand verkeer omgeleid. Op zaterdag 12 juli wordt de rijbaan terug opengesteld voor doorgaand verkeer.

Omleiding

  • Het doorgaand verkeer en vrachtverkeer komende van de N45 richting Welle wordt omgeleid via de N45, Hoogstraat, Iddergemstraat, N405, Regentiestraat, Welleplein en omgekeerd.
  • Voor het plaatselijk autoverkeer richting Welle wordt een bijkomende omleiding ingesteld via de landbouwwegen. Op deze wegen zal éénrichtingsverkeer worden ingesteld:
  • Het plaatselijk verkeer komende van de Wildebeekstraat richting Welle wordt omgeleid via de Korte Broekstraat, Open Veldstraat, Broekstraat en het Welleplein.
  • Het plaatselijk verkeer komende van de Kerkstraat richting Wildebeekstraat wordt omgeleid via de Kerkstraat, Abeelstraat, landbouwweg Beukel en Wildebeekstraat.