Herstellingswerken Brusselsesteenweg Zellik

Van 21 mei tot en met 4 juni voert aannemer Colas herstellingswerken uit aan de Brusselsesteenweg in Zellik. Dit brengt enkele verkeerswijzigingen met zich mee. Het verkeer op de rotonde fontein wordt beperkt.

Enkel de verbinding op de rotonde van de Kerklaan naar Zellik-centrum is beschikbaar.

Van de Vliegwezenlaan naar Zellik-centrum rijden, doe je via St. Quirinuslaan en Kerklaan. Van Zellik-centrum naar Asse rijden, doe je via Zuiderlaan en Pontbeek.

Brusselsesteenweg, zijde even huisnummers:

  • tussen Vliegwezenlaan en St. Quirinuslaan blijft enkelrichting, richting Zellik-centrum.
  • tussen St. Quirinuslaan en rotonde fontein: verkeer in beide richtingen met lokaal parkeerverbod. De rotonde is niet bereikbaar.

Brusselsesteenweg, zijde oneven huisnummers
ontsluiten via H. Rosseelslaan en Wilde Rozenlaan met lokaal parkeerverbod. De rotonde fontein en de Vliegwezenlaan zijn niet bereikbaar.

Thirrystraat wordt doodlopend (rotonde fontein is niet bereikbaar) en tweerichtingsverkeer met parkeerverbod tussen Openveldstraat en de rotonde. Enkelrichting naar A. De Deckerstraat om via Vinkenlaan te ontsluiten.

A. De Deckerstraat wordt enkelrichting van F. Thirrystraat naar Vinkenlaan.

Baron Greindllaan wordt doodlopend ter hoogte van rotonde fontein.

De wijk Hoogtepunt is bereikbaar via Vliegwezenlaan en ontsluit via Brusselseteenweg (niet via Vliegwezenlaan).

De wijk rond Openveldstraat is bereikbaar via F. Timmermansstraat vanuit Zellik-centrum en ontsluit via die straat of via Merelstraat en Laarbeeklaan.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk