Opwijk – Feestbeesten uit 1959 zijn terug!

Het schijnt dat 1959 een goed wijnjaar was en de mannen en vrouwen die dat jaar geboren zijn willen nog wel eens terugkeren naar hun jeugdjaren. Een periode die herinneringen oproept aan de gloriedagen van Nijdrop, Robin Hood en Petterkes.

De 65-ers willen op 12 oktober die tijden herbeleven in Teaterhuyse te Opwijk. Dat moet gebeuren met een avond vol nostalgie en plezier, waar ook anekdotes uit die gouden periode kunnen worden opgediept. Voor de prijs van 85 euro kan je er bij zijn. Eten en drinken all-in tot 3 uur ’s nachts. Niet alleen dat, ook dansen hoort er bij. Het Wijvan59-comité, bestaande uit Patrick Van Uytvanck, Dirk Saerens, Jean Beeckman, Dirk Ringoot en Patricia De Vos, is er helemaal klaar voor.

Als je er graag wil bij zijn (ook met partner) kan je met hen contact opnemen of inschrijven via wijvan1959@telenet.be

(eb)

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws