Zomerbar Flight del Mar

Nu er nog niet meteen zicht is op het opnieuw mogen organiseren van fuiven en het heropenen van discotheken wil Flight 90 een hele zomer lang een zomerbar organiseren. Van donderdag tot en met zondag elk weekeinde in juli en augustus is er Flight del Mar op de parking van discotheek The Flight in de Doortstraat.

Vrijdag 3 juli werd het startschot gegeven en werden 250 buren uitgenodigd voor een hapje en een drankje (foto). We doen dit voor de goede verstandhouding, als compensatie voor de overlast,” zegt zaakvoerder Klaas De Coster.
De zomerbar Flight Del Mar vindt plaats in open lucht en voor een stuk onder een tent. Drie opleggers met zand werden daarvoor aangevoerd. Een vierde oplegger was gevuld met hout voor de zitjes en tafels.

“We zijn open elke donderdag, vrijdag en zaterdag van de vakantiemaanden vanaf 18 uur en zondag vanaf 15 uur. We gaan om 1 uur dicht, maar vanaf 23 uur wordt de muziek gedempt en om 0.20 uur uitgezet. De bezoekers kunnen om 0.30 uur een laatste keer bestellen, maar om 1 sluiten we de deuren. Als het regent of het is slecht weer, dan blijven we dicht”, besluit Klaas De Coster.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk