Asse kort: aanleg nutsleidingen in Weversstraat, Gemeenteplein, Kattestraat en Arsenaalstraat

De firma Cas-Vos legt vanaf maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli nutsleidingen aan langs Weversstraat, Gemeenteplein, Kattestraat en Arsenaalstraat. De werken starten aan de zijde van de Weversstraat in de richting van de Arsenaalstraat. Om de werken langs de Weversstraat en Gemeenteplein te kunnen uitvoeren, wordt de rijstrook in de richting van het station afgesloten. Er wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd van Spiegelstraat in de richting van Mollestraat. Voor verkeer komende van Aalst/Dendermonde wordt een omleiding voorzien via Nieuwstraat, Bloklaan en Boekfos. Ter hoogte van het kruispunt Steenweg – Nieuwstraat wordt signalisatie geplaatst om de werken aan te duiden.

De Kattestraat is afgesloten ter hoogte van het kruispunt met Steenweg. De aannemer zorgt ervoor dat de parking Hopmarkt steeds via de Vronemeers/Arsenaalstraat bereikbaar is. Naar aanleiding van de markt op dinsdag 7 juli wordt er die dag in de Kattestraat en Arsenaalstraat niet gewerkt. Bij de werken in de Arsenaalstraat tussen Muurveld en de parking, dient dit deel van de straat afgesloten te worden. De parking Hopmarkt is enkel bereikbaar via Vronemeers. De aannemer plaatst de nodige (voor)signalisatie en brengt de omwonenden schriftelijk op de hoogte van de voorziene hinder en duur van de werken.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws