Gourmetavond voor 1000km tegen Kanker

Van 30 mei tot 2 juni (het verlengd weekend van Hemelvaart) vindt de tiende 1.000km fietsen tegen Kanker plaats. Kom Opwijk tegen Kanker doet voor de vierde keer mee.

Om aan (een deel van het) het inschrijvingsgeld van 5.000 euro te geraken houden Danny Vrijdag, Dave De Rider, Johan Maes en Peter Beerens voor de derde keer een gourmet-avond in de schuur van het Hof ten Hemelrijk.

Die vindt plaats op (Goede) Vrijdag 19 april. De plaatsen zijn gereserveerd per groep. Om 18.30 uur wordt het aperitief en een hapje opgediend, gevolgd door de vleesschotels op tafel. Iedereen kan zijn vlees zelf bakken op de voorziene gourmetstellen en aanschuiven aan het saladebuffet. De organisatoren sluiten af met een dessert.

De prijs voor deze verwennerij bedraagt 30 euro per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar wordt 12 euro aangerekend. De drank wordt apart afgerekend. Steunen kan eveneens door een gift over te maken, die vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar is. Er kunnen maximum 185 personen deelnemen. Daarom wordt met voorinschrijvingen gewerkt.
Meer info http://www.1000km.be/team/kom-opwijk-tegen-kanker.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk