Nieuw bestuur voor Groen

Op zijn algemene ledenvergadering werd een nieuw bestuur voor Groen Asse verkozen.  Joost Van Haelst neemt de fakkel over van Jan De Leeuw als voorzitter. Cecile Sillis blijft ondervoorzitter. Elfie Van Ransbeeck en Laurence Claerhout nemen de taken van respectievelijk secretaris en penningmeester op zich.

Uittredend voorzitter Jan De Leeuw bundelt de krachten met Katelijne Van Waes op gebied van vrijwilligerswerking. Communicatie komt in handen van Kim Torfs.

Daarnaast maken ook de drie gemeenteraadsleden Caroline Robberechts, Edward Van Keer en Finke Jacobs en nog een aantal actieve Groenleden deel uit van het nieuwe bestuur. “Met dubbel zoveel bestuursleden als voordien en met tonnen enthousiasme staan we te trappelen om de komende jaren Groen verder op de kaart te zetten in Asse! Met een evenwichtige man-vrouw verdeling en een goede mix van jong en oud staan we klaar om Asse menselijker, eerlijker en gezonder te maken

Foto: Het nieuwe bestuur van Groen Asse met vooraan in het midden links de nieuwe voorzitter Joost Van Haelst en rechts van hem aftredend voorzitter Jan De Leeuw.

ASSE Bestuur Groen

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk