Koen 'Stone' staat ook op CD&V-lijst

Koen Vandensteen, bijgenaamd Stone, is de jongste nieuwkomer bij de CD&V. Hij is afkomstig uit Droeshout, maar hij woont al een tijdje in de Millenniumstraat in Opwijk-centrum.

Beroepshalve is hij wegtoezichter bij het Agentschap van Wegen en Verkeer.
Zijn jeugd bracht hij door bij de KSJ en KLJ Droeshout, bij voetbalclub Eendracht Mazenzele-Opwijk en zaalvoetbalclub De Wijkvrienden. Nu is hij in zijn vrije tijd onder de mensen op concerten, festivals, optredens of in cafés.

Tien jaar lang organiseerde hij in Opwijk het festival “Smoking Boots”. Hij bracht ook groepen aan voor de kroegentocht. Zelf speelt hij in de groep “Lazy Bitch”. Hij is ook nog te zien op een p√©tanqueveld en een tennisterrein.

In augustus stapt hij in het huwelijksbootje met Elke Eenens, zus van lijsttrekker Jeroen Eenens. Koen Vandensteen wil zich inzetten voor bruisende cultuur en hij wil er op toezien dat de wegen er in Opwijk goed bijliggen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk