Komen Eters zijn bedrogen

Het haalde de nationale pers. Een aantal markante figuren uit het Vier programma Komen Eten zijn flink bedrogen door manager P.N. die hen beloofde een single voor het goede doel op te nemen. Onder hen de Opwijkse animator-presentator Pitoe.

Het Komen Eten liedje zou een a capella ‘parodie’ op de bekende hit ‘In the Navy’ van Village People worden. Maar P.N. kwam zijn belofte niet na. Er werd een wat klungelige ‘video clip’ opgenomen en twee zangeressen werden naar de studio gelokt om het liedje in te zingen. De belofte dat Frank Velentino de hoofdzang op zich zou nemen werd evenmin waar gemaakt.

Toch zou er een persvoorstelling van de single komen maar op de bewuste avond was er helemaal geen pers aanwezig. P.N. zelf kwam veel te laat opdagen. Hij stond erop dat de aanwezige Komen Eters het nummer toch zouden zingen maar daar kwam niets van in huis. ‘We werden niet financieel opgelicht maar werden belachelijk gemaakt,’ verklaart Pitoe die weigering.

P.N. ontkent de aantijgingen en zegt dat hij heel spoedig met een persbericht zal reageren.

Het nummer is te downloaden via i-tunes: https://itun.es/be/de5q7