Nieuwssite Goeiedag goed voor 280.512 unieke bezoekers in 2020

Onze nieuwssite www.goeiedag.be is één van de belangrijkste nieuwsbronnen geworden voor Het Pajottenland, de Noordrand van Brussel en de Denderstreek. Met 280.512 unieke bezoekers was 2020 een recordjaar. Er werden in totaal bijna 700.000  berichten aangeklikt.

Begin 2020 kreeg de nieuwssite nog een volledige restyling. Het digitale nieuwsplatvorm van Goeiedag werd een stuk polyvalenter zowel voor onze lokale redactie als naar de mogelijkheden voor onze commerciële klanten om online te adverteren. Toen ook het magazine midden maart genoodzaakt in lockdown diende te gaan bleek de grote waarde van onze nieuwssite.

Goeiedag bleef het belangrijkste nieuws uit onze regio dagelijks online volgen. Uit de dagelijkse bezoekcijfers bleek al snel de grote meerwaarde van onze nieuwssite als betrouwbare nieuwsbron. Het zal u natuurlijk niet verbazen dat onze berichtgeving over corona daar een belangrijke rol in speelde.

Het corona nieuws en de dagelijkse updates van de corona cijfers in onze regio waren dan ook goed voor recordcijfers in 2020. Ook het interview met Marc Van Ranst was een van de meest gelezen artikels in 2020.

Verder in de top 10  overlijdensberichten: van cafébaas Dries Van Mileghem (Asse), huisarts Jan Van de Voorde en de kleine Lia (allebei Merchtem).

Maar ook buiten de landsgrenzen is Goeiedag een bron van informatie. De landen de VS, Frankrijk en Nederland zijn de actiefste buiten België. Maar ook uit de meeste exotische vakantiebestemmingen wordt onze site bezocht.  

Goeiedag zette in volle coronacrisis een steun campagne “Royaal lokaal” op voor de zwaar getroffen lokale middenstand. Op deze manier konden lokale handelaars gratis reclame maken op onze nieuwssite. Meer dan 150 middenstanders en ondernemers maakten hier dankbaar gebruik van. Royaal Lokaal (gratis advertentieruimte voor lokale middenstanders) werd eveneens regelmatig aangeklikt (zo’n 600 keer per maand).

We geloven dan ook meer dan ooit dat de media-mix van het magazine in combinatie met onze online kanalen de garantie is op een maximaal rendement.

Goeiedag biedt adverteerders nu een online stuntpakket aan.

Meer info. Contacteer Lydia Van Asbroeck 0475/27.88.18.

Topartikels bij Goeiedag.be