Inbraak bij Cristal Boys

Zaterdag (6 november) werd – voor de vierde maal al – ingebroken in de voetbalkantine van FC Cristal Boys. De dieven gingen aan de haal met bakken bier, chips, sportuitrustingen en een gereedschapskoffer, alle voetballen en zelfs een paar rollen afvalzakken. Mogelijk werden ze tijdens hun nachtelijke strooptocht gestoord want ze lieten een paar bierbakken achter op de tafels en … twee jassen.

Voorzitter Rudi Meersman kondigt extra veiligheidsmaatregelen aan. Waarom de dieven hun jassen achterlieten verklaart hij door de ligging van het terrein. Auto’s die voorbij rijden, zetten vaak hun grote lichten aan in de dubbele bocht. Mogelijk schenen de koplampen van een voorbijrijdende wagen binnen in de kantine en zijn ze daardoor op de vlucht gegaan. “Waarschijnlijk hebben ze hun jas uitgetrokken omdat iemand van ons vergeten was om de verwarming af te zetten”. De jasen werden aan de politie overhandigd.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...