Kamermuziekfestival Kâsteaux in Plantentuin

In de Plantentuin van Meise wordt op 10 en 11 augustus voor de eerste maal het kamermuziekfestival Kâsteaux georganiseerd.

Initiatiefnemers zijn Pamela Poté en Marc Sabbah. Elke dag zullen internationaal bekende muzikanten het beste van zichzelf geven tijdens twee concerten in het kasteel van Bouchout. Onder meer Marc Sabbah zelf, die solo altviolist is bij het Nationaal Orkest van België, maar ook Nicolas Dupont, een succesvolle Belgische violist, zullen spelen op het festival.

Het evenement draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Er zal dan ook geen plastic aanwezig zijn. De kaasplankjes zijn gerecycleerde wijnkisten en ook al het andere aanwezige materiaal zal hergebruikt kunnen worden. Het volledige programma kan je ontdekken op www.kasteaux.com.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise