Fluvius vernieuwt nutsleidingen op Hellebeekstraat

 

Fluvius is deze week gestart met het vervangen en aanpassen van de nutsleidingen van gas en elektriciteit op de Hellebeekstraat. De werken zullen tot 9 augustus duren.

Er wordt gewerkt tussen de nummers 6 en 45 (ongeveer ter hoogte van de oprit E19 richting Groot-Bijgaarden) en dat langs weerszijden van de straat. Zowel het fietspad als een gedeelte van de rijbaan wordt opengebroken voor sleuven te trekken en dat in drie fases.

Voor het verkeer wordt ter hoogte van de werfzone een verplichte rijrichting en een snelheidsbeperking van 30 km per uur opgelegd, voor de fietsers is een omleiding voorzien.

De werken houden indirect verband met de werken verderop op de N202 Sint-Annalaan waar aanpassingen voor de ringtrambus worden uitgevoerd en waarbij ook nieuwe nutsleidingen worden voorzien, onder meer een volledig nieuwe gasdrukleiding.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise