Pajotse inwoners kunnen met energievragen terecht in Schepenbank

Inwoners van het Pajottenland kunnen onder meer een afspraak maken voor de opvolging van hun aangevraagde energiepremies en energieleningen. Verder maakt de medewerker van het Energiehuis de inwoners wegwijs in het ruim aanbod aan steunmaatregelen voor wie een woning renoveert. Ook krijgen de inwoners hulp bij het aanvragen en vergelijken van offertes voor energetische renovatiewerken. Er wordt vooral gefocust op de aanvragen via Mijn VerbouwLening en Mijn VerbouwPremie. “Om de twee weken zal een medewerker van Energiehuis 3Wplus er op donderdag van 13 tot 16 uur burgers ontvangen”, zegt Lynsey Vandeborne, coördinator van de Woonwinkel Pajottenland. “De wekelijkse consultatiemomenten van Woonwinkel Pajottenland in de zes gemeenten blijven behouden. De mensen kunnen dus nog altijd één keer per week in hun eigen gemeente langsgaan bij onze sociale adviseur voor een antwoord op hun vragen rond wonen.”

Een afspraak maken is verplicht en kan via energie@3wplus.be of 02/486.64.86.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland