Herstellingswerken in centrum Lennik op schema

Op woensdag 2 juli 2014 startte aannemer Wegebo in opdracht van Agentschap Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant met het vervangen van de verzakte mozaïekkassei door betonstroken op de Markt en in de Alfred Algoetstraat in het centrum van Lennik.

De kosten van deze werkzaamheden, inclusief eerdere herstellingswerken eind 2013, bedragen ongeveer 35.000 euro en worden betaald door Agentschap Wegen en Verkeer.

Deze werken lopen ondertussen naar hun einde, uiterlijk vrijdag 11 juli zijn beide rijvakken terug vrij. Het gemeentebestuur van Lennik is tevreden dat de werkzaamheden werden uitgevoerd, omdat hiermee een groot deel van de geluidsoverlast in gevolge zwaar vervoer zal weggenomen worden.

‘De betonstroken zijn ook duurzaam, waardoor we de burgers de komende jaren kunnen sparen voor werkzaamheden in het centrum van onze gemeente’, aldus het bestuur.