Far-West krijgt eigen Zilvertuin

Het stadsbestuur van Vilvoorde en Zilverpunt hebben  de handen in elkaar geslagen voor de realisatie van een derde Zilvertuin. Na de wijken Faubourg en Broek, was nu de wijk Far-West aan de beurt.

Het stadsbestuur stelde een perceel grond van 6 are in de Nijverheidsstraat ter beschikking van het project. Een win-win-situatie voor de stad: een verwaarloosd braakliggend terrein wordt nuttig aangewend en onderhouden en het sociale leven in de wijk wordt versterkt.

Een aantal jaar terug werd gestart met de aanleg van Zilvertuinen in diverse Vilvoordse wijken. Met de aanleg van deze tuinen proberen de stad en het Vilvoords Zilverpunt het sociaal leven in de wijken te versterken.

Zilvertuinen zijn ontmoetingsplaatsen voor senioren en wijkbewoners. Ook de tuinbouwschool Horteco hielp mee aan het project in de wijk Far-West.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise