Dubbelslag voor Team De Fietser in Brugbergrees

Zondag werd in Humbeek voor de zevende maal¬†de ‘Brugbergrees’ georganiseerd, een vier uur durende ¬†uithoudingswedstrijd met de mountainbike.¬†De Sasbikers hadden voor een vernieuwd, technisch uitdagend parcours gezorgd.¬†Er was een estafette met vier rijders en een solowedstrijd.

Team De Fietser trad in beide wedstrijden aan. In de estafette zorgden ‘Fietsers’¬†Dieter Luypaert, Matthias Van de Velde, Kris Meys en Franky Taelman voor de eerste zege.¬†Ze haalden het met vijf minuten voorsprong op het Overijse MTB Team en het Sasbikers Proteam.¬†

Wim Tollenaere ging als solorijder van start en won, na een harde strijd, voor Giovanni Heylen en Koen Van Kerkhoven.

Het laatste uur werd het parcours gedeeltelijk herschapen tot een modderpoel door een hevige wolkbreuk.Dat kon de Sasbikers echter niet deren, want ze zorgden voor een lekkere aprèsbike!

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise