VBS Prinsenhof trapt nieuw schooljaar af met nieuw logo en directieteam

1 september is voor alle scholen een belangrijke dag maar voor VBS Prinsenhof was het dit jaar wel een heel speciaal jaar. Na 20 jaar heeft de school een gloednieuw logo.

“Vorig jaar is het logo ontwikkeld in een werkgroep die was samengesteld uit ouders en leerkrachten”, zegt directeur Benjamin Rombaut. “Het nieuwe logo symboliseert een P en H die niet helemaal afgewerkt zijn. Het is een metafoor voor de weg die we met onze leerlingen willen gaan. We willen samen met hen op stap hen om hen beetje bij beetje te helpen vormen. Het vorige logo was er gekomen op het moment dat de oude jongensschool en de meisjesschool fusioneerden. De tandem symboliseerde toen de samenwerking tussen de twee scholen. Een heel mooi logo, maar nu na twintig jaar leek het ons tijd om voor een nieuw logo te gaan.”

Samen met het nieuwe logo is er ook een verandering in het directieteam. Elke Verlinden, die tot vorig jaar samen met Benjamin Rombaut het directieteam vormde heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging. In haar plaats zal nu Steven Vereertbrugghen samen met Benjamin Rombaut het directieteam vorm geven.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise