Meise bruist van A tot Z op Autoloze Zondag

Tijdens Meise van A tot Z op zondag 17 september valt er van alles te beleven in Meise centrum. Het is een zondag gevuld met leuke activiteiten, optredens en muziek voor jong en oud. Voor wie altijd al eens djembé, katapultschieten of skaten wilde uitproberen, is dat hét moment. Je kan ook kennis met de vele fijne verenigingen en handelaars van Meise van 11 tot 17 uur.

Op 17 september is het eveneens Autoloze Zondag, dus de auto mag thuis blijven staan. Kom in de plaats daarvan met de fiets en test eens de tuimelwagen uit. Er gelden die dag enkele verkeersbeperkende maatregelen.

Van 7 tot 21 uur geldt een parkeerverbod en rijverbod in volgende straten: Brusselsesteenweg: tussen Bouchoutlaan en Blauwenberg; August Van Doorslaerlaan: tussen Onze Lieve Heerweg en Brusselsesteenweg; Krogstraat: tussen Onze Lieve Heerweg en Brusselsesteenweg; Oudstrijderplein; Limbosweg; Boechtstraat: tussen Brusselsesteenweg en Nieuwelaan huisnummer 62; de Beauffortstraat; parking Brusselsesteenweg/De Muze/De Leertuin/Sporthal.

Voor het doorgaand verkeer wordt er een omleiding voorzien langs Onze Lieve Heerweg, Jozef Cardijnlaan, Wijnberg, Kleine Wouwer, Mankevosstraat, Brusselsesteenweg en Nieuwelaan.

Meer info over alle activiteiten die dag vind je op de gemeentelijke website.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise