Meer vrouwelijke dan mannelijke kandidaten bij CD&V

 

CD&V Grimbergen trekt met 20 nieuwkomers en 12 jongeren naar de kiezer op 14 oktober. “Met de hashtag #graagGrimbergen benadrukken we een positieve kijk op onze gemeente en leggen we een programma voor dat ruimer gaat dan enkele slogans”, zegt lijsttrekker Patrick Vertongen. “Ons verhaal is gebaseerd op drie speerpunten: #graagsamenleven, #graagmobiel en #graagwonen in Grimbergen. Met voorstellen zoals een verenigingencamionette, Masterplan Charleroyhoeve, omvangrijke investeringen in fietsinfrastructuur en een nieuw welzijns- en politie-onthaal voor inwoners en hulpbehoevenden in Strombeek-Bever willen we concrete oplossingen aanbieden en de kloof tussen burger en gemeentebestuur dichten. We hebben bovendien Ă©Ă©n van de enige lijsten in onze regio met meer vrouwelijke dan mannelijke kandidaten. Iets waar we best trots op mogen zijn”, dixit nummer twee Trui Olbrechts.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise