Borgt viert jaarmarkt- en kermisweekend

 

De Grimbergse wijk Borgt maakt zich weer op voor een tweedaags kermis- en jaarmarktweekend. De focus is dit jaar naar het park verschoven. Zaterdag zijn er onder meer workshops van fanfare De Moedige Vrienden en kunnen de kids zich uitleven in het springkastelendorp of met de Playmobiel. Het parkcafé laaft de dorstigen en ‘s avonds staan er optredens op het programma met Mike Grondy, Andrea Schön en Rony Marino. Zondag volgt dan de traditionele rommelmarkt (van 6 tot 14 uur) en de jaarmarkt. Vanaf 14 uur is het tijd voor ‘petanque in ‘t park’. Doorlopend zijn er uiteraard kermisattracties in het centrum. Gisteravond werd het feestweekend al op gang geklonken tijdens de openingsreceptie in de plaatselijke feestzaal.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise