De Hopduvel is los

’t Is begonnen: op de Boekfos werd gisteren de hopduvel losgelaten. Onder massale publieke belangstelling liet hij zijn eerste kuren los op de arme hopranken. Voor het beginspektakel waren de toeschouwers al opgewarmd door de leerlingen van de pop en jazz afdeling van de kunstenacademie August De Boeck. Na het openingspektakel werd het podium in genomen door Radio Guga, met TV-komiek Guga Baul, Level Six met Familie-acteur Jo Hens en door DJ Joost die de bezoekers de nacht liet in dansen.

Vandaag is er vanaf 14 uur een super-gezellig kinderdorp. Vanaf 18 uur is er opnieuw muziek met De Ketnetband, Laura Tesoro, Niels Destadsbader, Daan Deluxe, DJ Yolotanker en DJ Skyfly. In de Lounge Bar kan je terecht voor een toffe Bubble Up ervaring.

Zondag is de grote dag met de Hopduvelstoet om 15 uur. Na de stoet wordt het feestterrein opgewarmd door de straatfanfare L&A Band. Dan barst het muzikaal geweld weer los met William en de Forever Band en Back to Amy. Om 21.30 uur is er het slotspektakel waarna Les Truttes deze editie van de Hopduvel mogen afsluiten met muzikaal vuurwerk.

Uiteraard volgen we alles op de voet en kan u op onze website foto’s en korte verslagen vinden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk