Zaakvoerders Flavor Shop starten nieuwe webshop ‘Flavor Gifts’ voor bedrijven en organisaties

Na jaren vol smaak, passie en enthousiasme besloten zaakvoerders Birger en Steven om naast hun zaak Flavor Shop in Gooik ook een nieuwe smaakvolle webshop op te richten. Zo werd Flavor Gifts geboren, een B2B webshop gespecialiseerd in heerlijke geschenken voor bedrijven en organisaties.

Het avontuur van smaakmaker Birger Vanacker begon in 2014 met het oprichten van een lokaal winkeltje: Flavor Shop. Deze groeide al snel tot een grote winkel waar je terecht kan voor delicatessen, zowel lokaal als internationaal. De reacties waren zo enthousiast dat het aanbod jaar na jaar bleef groeien. Je kan nog steeds terecht bij Flavor Shop in Gooik voor al je originele smaken en sinds kort is er ook goed nieuws voor zij die graag hun relaties willen verrassen. Flavor Gifts is the place to be voor wie een grote hoeveelheid cadeaupakketten vol smaak wil bestellen. “Sinds het ontstaan van Flavor Shop is er veel interesse in cadeaupakketten waarbij er vaak vraag kwam om onze unieke producten te bundelen tot een smaakvol geschenk”, klinkt het. “Ik kon deze vraag vanuit bedrijven en organisaties moeilijk negeren en werd Flavor Gifts geboren.”

Met het merk Flavor Gifts willen de zaakvoerders unieke bedrijfsgeschenken aanbieden met als doel relatiegeschenken in een nieuw, kwaliteitsvol jasje te steken. Bij Flavor Gifts heb je de keuze uit een ruim assortiment van kwalitatieve cadeaupakketten en kan je jouw eigen geschenken samenstellen. Van unieke aperoboxen tot smaakvolle ontbijt- en pastapakketten. Die geschenken kan je vervolgens bij je medewerkers thuis of op kantoor laten leveren.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland