Afvalkalender in ID krant

In de gemeenten aangesloten bij afvalintercommunale Intadura valt deze week de ID krant (een mooie woorspeling op IntraDura en Idee) in de brievenbus. Gooi die niet zomaar weg want op de binnenbladzijden vind je de afvalkalender voor jouw gemeente. Je krijgt dus geen afzonderlijke gemeentelijke afvalkalender meer. Intradura wil het afvalbeleid in de verschillende gemeenten harmoniseren o.m. door overal dezelfde afvalzakken in te voeren en de tarieven in de recyclageparken gelijk te schakelen.

De afvalkalender in de ID-kant van deze week geldt voor een half jaar. Over zes maanden verschijnt een nieuwe ID-krant met een nieuwe afvalkalender. Door de kalender op te nemen in de ID-krant wordt alle afvalinfo gebundeld in één publicatie.

Kreeg je geen exemplaar, dan kan je Intradura contacteren en helpen zij je graag verder (info@intradura.be of 02 334 17 40).

De afvalkalender wordt door Intradura bedeeld in de gemeenten Asse, Dilbeek, Gooik, Grimbergen, Herne, Lennik, Merchtem, Opwijk, Pepingen, Roosdaal en Ternat.

Topartikels bij Goeiedag.be