Regina Caelilyceum heeft gloednieuw Open LeerCentrum

De leerlingen van het Regina Caelilyceum in Dilbeek konden voor het eerst het nieuwe Open LeerCentrum (OLC) bewonderen. De vroegere kapel en living van de zusters werden verbouwd met aandacht en respect voor de oorspronkelijke architectuur en materialen. De prachtige glasramen, het parket en de rondbogen -die trouwens nog dateren uit het interbellum- zijn in combinatie met met de moderne inrichting de perfecte plaats voor studenten en leerkrachten om in alle rust te werken en lezen. Groepswerk kan in de geluidsdichte satellietklasjes achteraan in het OLC. De knusse leeshoeken nodigen uit om gezellig te lezen. Met de vernieuwing van het OLC zet het Regina Caelilyceum alweer een stap in het leesbevorderingsproject.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland