Bromfietser zwaargewond na ongeval met vluchtmisdrijf

Op de Dendermondsesteenweg (N47) op de grens van Asse met Opwijk is donderdagavond een zwaar ongeval gebeurd. De steenweg was een poos afgesloten in beide richtingen.

Het ongeval gebeurde rond 22 uur donderdagavond op de steenweg op de grens tussen Asse en Opwijk. Een terreinwagen reed er een bromfietser aan en pleegde nadien vluchtmisdrijf. Enkele passanten zagen alles gebeuren en dienden in afwachting van de hulpdiensten de eerste zorgen toe aan het slachtoffer. Dat werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis maar verkeert ondertussen niet meer in levensgevaar. De politie en een getuige zouden nadien in de buurt nog op zoek gegaan zijn naar de terreinwagen die links vooraan beschadigd zou zijn door het ongeval. Een verkeersdeskundige werd aangesteld om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De pleger van het vluchtmisdrijf wordt nog opgespoord.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk