Handelaars kunnen tot 31 december beroep doen op coronasubsidie

Gemeentelijke coronasubsidie voor handelaars wordt verlengd. Handelaars zullen nog tot en met 31 december aanspraak kunnen maken op de gemeentelijke coronasubsidie.

”Om onze lokale economie te ondersteunen in deze moeilijke periode, voorzag het gemeentebestuur in 2020 een coronasubsidie voor handelaars”, legt schepen voor lokale economie Yves Verberck uit. “Wij kregen van verschillende handelaars de oproep om vooralsnog van deze gemeentelijke coronasubsidie gebruik te kunnen maken. Het leek ons opportuun deze periode te verlengen aangezien het einde van de crisis nog niet meteen in zicht is. Het gemeentebestuur besliste deze coronasubsidie tot het einde van 2021 te verlengen.”

Het aanvraagformulier voor de coronasubsidie kan je vinden op de gemeentelijke website: https://www.grimbergen.be/gemeentelijke-coronasubsidie-voor-handelaars

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise