Nu zondag groot Goeiedag pétanque toernooi tijdens Park De Vis feesten in Kasteel Waalborre

Het magazine Goeiedag en pétanque club HAP uit Asse organiseren nu zondag 15 september het eerste grote Goeiedag pétanque toernooi. Het toernooi gaat door op de terreinen aan het Waalborre park in de Parklaan te Asse tijdens de park De Vis feesten.
Er zijn tal van activiteiten voorzien in het historisch park van Asse. Voor de kinderen zijn er volksspelen, springkastelen en tal van animatie voorzien. Verder zijn er mosselen en vol au vent a volonté tegen zeer democratische prijs.
Iedereen kan zondag deelnemen aan het vrije pétanque toernooi. Elke ploeg bestaat uit 2 spelers. Het toernooi omvat een aantal speelrondes of voorrondes gevolgd door eindrondes in poules en de finale. Voor de beste ploeg uit Asse is er een wisselbeker voorzien. Ook voor alle andere ploegen is er een leuke prijs voorzien.
Inschrijven kan ter plaatste tot 13 uur en kost 5 euro per deelnemer of vooraf per e-mail via info@goeiedag.be met vermelding van de naam van de spelers en naam van de ploeg.
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk