Dieven beuken deur Ekskluzief in

Kleding Ekskluzief, op de hoek van de Ringlaan en de Fabriekstraat, kreeg zaterdag inbrekers over de vloer. Drie gangsters hebben er voor duizenden euro’s aan merkkledij gestolen. Ze sloegen de glazen deur aan diggelen, grabbelden de duurste kledingstukken mee en gingen op de vlucht met een donkere Volkswagen Golf. Dat alles gebeurde zaterdagmorgen rond 4 uur.

De drieste dieven namen de aankondiging ‘opendeurdag’ erg letterlijk door de glazen deur in te beuken. In een mum van tijd laadden zijn hun Volkswagen Golf vol dure merkkledij en gingen er als de bliksem vandoor. Een buurman zag hen nog net vertrekken. De eigenaars hebben de toegangsdeur zo snel mogelijk gebarricadeerd met houten panelen.

Zes maand geleden werd al eens een poging gedaan om de winkel binnen te dringen. Dat lukte toen echter niet.

Eclusief Opwijk

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk