Nieuwe uitbaters voor Volle Steenwegh

Na het vertrek van Gina en Sammy stond café De Volle Steenwegh, aan de Steenweg in Asse, leeg. In januari, 24 januari om precies te zijn, gaat het café weer open. De nieuwe uitbaters zijn Gunter Mannaert en Steven De Ridder die twee jaar geleden in Opwijk Het Brouwershuis opnieuw leven wisten in te blazen.

“De Volle Steenwegh moet opnieuw een gezellig cafeetje worden,” zegt Gunter. “Een cafeetje waar mensen gezellig een pintje of een koffietje kunnen drinken”. “We willen vooral open zijn als ook de winkels open zijn zodat de winkelende passanten hier terecht kunnen voor een drankje, een kleine snack (een lekkere panini, soep) en koffie met taart”.

Voor zijn in Opwijk Het Brouwershuis overnamen werkte Gunter bij roomfabriek La Concorde en Steven bij de firma Alu Sign. De Volle Steenwegh zal open zijn van 10 tot 19 uur, op de marktdag van 9 tot 19 uur. Voor alle duidelijkheid: Gunter en Steven blijven in Opwijk onverminderd Het Brouwershuis uitbaten.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk