Kerst in Opwijk

Kerstmis is ook bij ons in ‘pole position’ om het belangrijkste feest van het jaar te worden. De concurrentie is nochtans groot: Pasen, moederdag, vaderdag, halloween, Sinte Metten, 
 Maar gezien het aantal evenementen dat georganiseerd wordt, ligt Kerstmis aan de leiding. Een overzicht.

Op 3 en 4 december is er de grote, jaarlijkse Kerstmarkt in en rond het Spechteshof. Zaterdag vanaf 19 uur, zondag tot 22 uur. Talrijke Opwijkse verenigingen bieden er wat te koop aan. Ook vele hapjes en drankjes zullen er hun weg vinden naar gretige Opwijkse magen.

Op zondag 4 december is er een nieuwe editie van De Winkelkar. Deze vindt plaats in het MAI (Heiveld 15). Van 13.30 tot 17.30 uur kan je kiezen uit een waaier aan kleurrijke en originele spullen van een 24-tal (web)winkels. Na al het shoppen kan je iets lekkers drinken in het KVLV-café!

Ondertussen loopt er ook een actie met kerstkaarten in het kader van de Warmste Week. Zelf ontworpen kerstkaarten kan je aankopen bij Fijnkost Heremans, apotheek De Buysscher, Pizza Heat en café Het Spreekuur in Asse al mee met ons project. De opbrengst gaat naar Bring A Smile.

En op zaterdag 10 december om 16 uur is er een Kerstdrink georganiseerd door het burencomité Man-Steen-Veld in de hangar van Marc en Anita op de Steenweg op Vilvoorde.

Mochten wij organisaties vergeten zijn, dan kan u ons een berichtje met uw kerstactiviteit sturen.