Ho ho ho in Merchtem

Ook in Merchtem slaat de kerstgekte stilaan toe. Sinterklaas moet nog langskomen maar de affiches voor de kersteventen sieren al vele vensterramen.

Op 10 december (van 14 tot 18 uur) vindt de kerstmarkt van WZC Ter Stelten plaats onder het motto ‘De kleine Ambacht’. Er zijn verschillende standhouders die zelfgemaakte artikelen aanbieden zoals: kaarsen, beren, kaartjes, kerstdecoratie, handwerk. Er valt ook heel wat hartelijks te genieten: beenhesp, hotdogs, cavabar, Brusselse wafels en hartverwarmende dranken.

Op zondag 11 december is er een kerstshopping in de cafetaria van de gemeentelijke sporthal. Van 14 tot 19 uur kan je er snuisteren tussen de verschillende stalletjes. Een gratis goodie bag voor de eerste 50 klanten.

Op zaterdag 17 december is er de eerste wintermarkt in Peizegem. Georganiseerd door Bedrijvig Peizegem.

Op zaterdag 17 december is er vanaf 18 uur kerstmarkt in de gemeenschapslokalen aan de kerk van Brussegem. De organisatie is in handen van de Rinkelingschool. Om 20 uur is er een eindejaarsconcert in de St Stefanuskerk te Brussegem door de Kon. Fanfare & Percussie De Herleving.

Op tweede kerstdag (maandag 26 december) is er voor de tweede maal een kerstmarkt in Ossel. In de Kasteelstraat vind je niet minder dan 28 standhouders. Je kan er terecht voor een natje en een droogje, een leuke attentie en een goeie babbel. Van 16 tot 21 uur. Organisatie: Café Ossel Star.

Ook op tweede kerstdag kan je in Peizegem naar een meezing kerstconcert van Cum Decore o.l.v. Eliane Mostien. Vanaf 19 uur kan je terecht in de parochiekerk van Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen. Een deel van de opbrengst gaat naar de actie voor Haïti.

Hebben we geen informatie over uw kerstevent in Merchtem, stuur ons dan een bericht.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk